Arbejdsjakker

Sådan finder du det bedste arbejdstøj til dine ansatte

Det første indtryk er vigtigt, og den måde, dine medarbejdere klæder sig på, er ofte det første, som potentielle kunder lægger mærke til din virksomhed. Godt arbejdstøj formidler en følelse af professionalisme og kompetence, mens dårligt arbejdstøj kan få din virksomhed til at virke uprofessionel og rodet. Desuden kan visse typer tøj være farlige at bære på arbejdet, f.eks. løse jeans, som kan sidde fast i maskiner. Ved at kræve, at dine medarbejdere skal bære godt arbejdstøj, kan du være med til at sikre, at din virksomhed gør et positivt indtryk på alle, der kommer i kontakt med den. Alt efter hvilken branche man er i, findes der forskellige typer af arbejdstøj der er relevant. I denne har artikel har vi udvalgt nogle stykker.

1: Sikkerhedssko

Når du arbejder på en fabrik eller i andre industrielle omgivelser, er det vigtigt at bære det rette sikkerhedsudstyr. Dette omfatter ikke kun ting som beskyttelsesbriller og handsker, men også sko. Sikkerhedssko er designet til at beskytte dine fødder mod en række forskellige farer, herunder faldende genstande, elektriske stød og udskridninger og fald. Desuden kan de være med til at mindske risikoen for fodskader. Uden et par gode sikkerhedssko, kan man risikere at få knust fødder af tunge objekter.

2: Arbejdsjakke

Arbejde udendørs kan være hårdt for tøjet. Uanset om man er bygningsarbejder, gartner eller postarbejder, er man konstant udsat for elementerne. Derfor er det så vigtigt at have en god arbejdsjakke. En arbejdsjakke er designet til at beskytte mod vind, regn og kulde. Den er også normalt fremstillet af slidstærke materialer, der kan holde til hårdt arbejde. Og fordi de normalt er farvestrålende, kan en god arbejdsjakke hjælpe med at holde medarbejderen synlig og sikker på jobbet. Du kan se et stort udvalg af arbejdsjakker her: https://arbejdsjakke.dk/ 

3: Arbejdshandsker

Hvis man arbejder med herregårdssten, er det vigtigt at have et par gode og slidstærke arbejdshandsker. Stenene er ru og kan være skarpe, så man har brug for handsker, der beskytter hænderne mod snitsår og ridser. Handsker hjælper også med at gribe fat i stenene, så man lettere kan håndtere dem og hvis man arbejder i koldt vejr, vil handsker holde hænderne varme. Der findes masser af forskellige typer arbejdshandsker, så man kan vælge dem, der passer bedst til ens behov. Sørg for at få en god pasform, så de er behagelige at have på, og kig efter handsker, der er holdbare og slidstærke, samt lette at rengøre.